londonatheart.blogg.se

En trevlig eftermiddag/kväll i Luleå med kusinen!

Publicerad 2014-02-05 13:31:48 i Allmänt,

Åkte till Luleå igår med min kusin Johanna, vi skulle gå på bio och se på Frozen (eller Frost som den heter på svenska). :-) Den var skitrolig och bra! Se den om ni kan! :-)
 
Men iaf, gick på Kvantum innan (som ligger på andra sidan stan typ), och skulle köpa lite naturgodis till filmen. Gick hemifrån strax efter tolv, jag går inte lika snabbt nu som jag gjorde när jag var frisk, så jag tänkte jag skulle gå så tidigt så jag inte behövde stressa mig på. :-) Köpte godiset och gick till min kusin som bor i mitt gamla område, väntade på att hon skulle fixa sig iordning. Tog lite bilder på hennes katt Busis under tiden. :-)
 
 
När hon var färdig så väntade vi en stund till innan vi gick till busshållsplatsen vid Lillån. Vi tog snabb-bussen till Luleå, Linje 30. När vi kom fram så gick vi på Coop Konsum, köpte lite mellanmål. Jag köpte lite skraplotter också, så jag hoppas att jag vinner nåt! :-)
 
Sen gick vi till Smedjan, jag ville gå på KappAhl och kolla på 50 Shades of Grey underkläderna... That's some beautiful and sexy underwear! ;-P Köpte en behå och ett par trosor iaf! Undrar när jag ska ha på mig dom? Och om jag skulle visa dom för nån snygging (om jag hittar nån nångång)? Haha!
 
Därefter gick vi på Baan Thai och åt middag. Dom har väldigt god mat där! :-) Jag tog 4 små Kinesiska rätter, och Johanna tog 4 små Thailändska rätter. :-) Blev vääääldigt mätt sen iaf!
 
Kioskbaren blev nästa anhalt, för kussen ville kolla om dom hade nåt gott godis som hon kunde köpa till filmen, men hon hittade inget...
 
Då gick vi istället till SF bion som visade filmen. Jag tog ut biljetterna, och köpte en Apelsin Mer som jag skulle ha till filmen. Jag hade satt biljetterna i fickan (trodde jag), och när jag plockade upp dom, så hittade jag bara den ena biljetten, hade tappat den andra... När vi stod i kön till kiosken på biografen, och kom fram till kassan så sa vi till killen där att jag bara hade fått den ena biljetten, men då hade dom hittat en biljett, och han bad att få se den som vi hade, och den som dom hade hittat var vår biljett också. :-)
 
Johanna köpte en Päron Mer från kiosken, och så gick vi till salongen där Frozen skulle visas. Vi plockade på oss 3D-glasögonen vi köpt, och satte oss på våra platser.
 
Filmen (eller reklamen) började 18.10, och sen kvart över sex så visade dom en liten Disney film med Musse Pigg, Mimmi Pigg, Långben och Svarte-Petter. Den var rolig den med. :-) Sen efter det så började Frozen. Och den var så bra och rolig som sagt! Se den om ni kan!
 
Sen när vi skulle hem, så väntade vi på bussen i Kioskbaren, för vi trodde att den skulle åka förbi där. Men sen började Johanna kolla i mobilen om den verkligen skulle gå förbi kiosken, men det skulle den inte. Vi gick ner till busstationen, men missade den med bara nån minut! :-( Vi fick vänta på nästa buss i typ tre kvart! Jag var inte hemma förrän kvart över tio eller nåt sånt... Kollade på Ghost Whisperer, och satt en stund med datorn innan sängen. :-)
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela