londonatheart.blogg.se

December, julafton och nyår!

Publicerad 2014-12-30 23:08:31 i Allmänt,

Ännu en gång så har jag inte skrivit på ett tag... Mycket som händer hela tiden! Har iaf börjat att arbetsträna två gånger i veckan, två timmar varje gång. :-) Ska ha ett möte i slutet på januari, kanske öka jobbet på en timme eller två, båda gångerna. :-)
 
Julafton har kommit och gått. Fick bra julklappar, sånt som jag ville ha. Dock finns det ju andra grejer som jag vill ha också, men man kan ju inte få allt. :-) Men ska be om pengar när jag fyller år, så jag kan beställa scrapbookinggrejer iaf. :-)
 
 
 
Det har varit svinkallt dom senaste dagarna, men idag har det gått upp ända till 0 gradigt, skönt! Precis innan nyår... :-) Passar bra, ska fråga om vi inte kan gå ut och kolla raketerna imorgon där vid fem tiden. :-)
 
Kan inte fatta att det är nyårsafton imorgon, och ett nytt år i övermorgon! :-)
 
Mamma fyller år nästa lördag, sen sex dagar senare fyller min äldsta systerson sju år. :-) Var tar tiden vägen?!? Det går så fort! Och själv så blir jag trettiosex i februari, och min syster blir trettioåtta samma dag. :-)
 
Har pratat med syrran om jag kan komma ner till Stockholm och hälsa på nångång. :-) Blir till våren nångång, efter att hon slutat plugget i februari... Längesen jag var och hälsade på hos dom, bara jag, och i några dagar. :-) Det ska bli mysigt isf! :-)
 
Annars så har jag kollat på Hobbit: Femhäraslaget också. Den var bra, men inte lika bra som dom två första... Tror nog för att jag kollade denna i 2D, och dom två första i 3D... Det är en stor skillnad! :-)
 
 
Jaja, ska strax gå och lägga mig, ska upp tidigare imorgon och fixa mig iordning tills jag ska till mina föräldrar och fira nyår. :-) Packa lite grejer, duscha och sånt. :-) Har köpt drickat som jag ska ha, och kex och ost som vi ska ha, imorgon. :-)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela